SENASTE NYTT

2018-12-06
admin
Membra Femin mot torra slemhinnor

 

Vår kropp är i dagligt behov av såväl vitaminer som mineraler. Dessa byggstenar säkerställer att vi fungerar som vi ska och lever ett friskt och givande liv.

Vitaminernas funktion Vitaminerna driver viktiga system i kroppen. Bland annat motverkar de infektioner både genom att bekämpa infektionen men också för att i förebyggande syfte stödja immunsystemet. Men även andra livsviktiga funktioner har vitaminer som drivande faktor, från blodets förmåga att koagulera (stelna) till vår förmåga att se i mörker.

 

 

 Mineraler bygger

Mineralernas roll i kroppen är bland annat att stödja benstomme och tänder. Likaså är blodet mineralberoende. Men även muskelsamverkan styrs av kroppens mineralsammansättning.

 Systemstödjande substanser

Det finns även andra substanser som har avgörande betydelse för hur väl vår kropp fungerar. T ex ger adaptogener (rosenrot, ashwaghanda) ett stöd för hela cellsystemet, bl a genom att stimulera nervsystemet och hantera stress. Likaså har mjölksyrabakterier en naturlig, väsentlig roll för vårt tarmsystems viktiga funktion.

Fenugreek-man-reglerar-testosteronnivåerna

De livsviktiga fettsyrorna

Det är inte en tillfällighet att vissa fettsyror heter ”essentiella” fettsyror. Det betyder nämligen att de är livsviktiga att få i sig, eftersom kroppen själv kan inte producera dessa. Fiskoljan omega-3 är den mest kända och mest använda källan till fettsyrorna EPA och DHA, som tillsammans är väsentliga för hjärt-kärlhälsan men också för hjärnans funktion och för att bibehålla en bra syn.

Bredd i tillskott – även för veganer

Den som äter en balanserad och välkomponerad kost varje dag, får normalt i sig det mesta i näringsväg som kroppen behöver för att fungera. Men om man slarvar, kan ett tillskott balansera upp bristen. Elexir Pharmas gröna serie täcker basbehovet av vitaminer, mineraler, adaptogener, fettsyror och andra viktiga byggstenar för en välfungerande kropp. Många av produkterna är dessutom veganska.Nedan hittar du ett axplock av återförsäljare:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2018-10-09
Responsive image

 

Att vakna flera gånger varje natt för att gå upp och kissa är inte speciellt kul. Dels stör det nattsömnen, dels maler en liten känsla av att allt inte står rätt till. Men orsaken kan vara helt naturlig – och hjälpen ganska enkel.

Oftast beror problemet på en överaktiv urinblåsa, vilken driver på behovet att gå upp en eller flera gånger per natt för att tömma blåsan. Orsaken är att urinblåsans muskler beter sig okontrollerat, vilket i sin tur kan ha flera orsaker – stress, mental anspänning, klimakteriet men också som en följd av medicinering.

Både män och kvinnor
Man räknar med att ungefär var tredje kvinna mellan 30 och 70 måste gå på toaletten på natten på grund av urinträngningar. Även hos män är problemet utbrett och beror då oftast på godartad prostataförstoring.

Urilock Plus balanserar blåsans funktion
Genom sin sammansättning har Urilock Plus vetenskapligt visad förmåga att hjälpa funktionen hos urinblåsan. Samtidigt bidrar den till att bibehålla ett bra, normalt urinflöde. Detta gäller både män och kvinnor, men för män finns en extra kartlagd egenskap – den bidrar till en hälsosam prostatafunktion.

Baserad på isländsk kvanne
Den isländska kvannen (Angelica archangelica) växer vilt på hela Island, men idag finns även odlingar på grund av den stora efterfrågan. Den isländska kvannen har en mångtusenårig historia inom folkmedicinen, och all odling sker ekologiskt. Kunskapen inom folkläran om kvannens egenskaper har nu följts upp av vetenskapliga studier för att klarlägga de olika egenskaper som finns i kvanne-bladets sammansättning. Kvannen i Urilock Plus är naturligtvis kliniskt dokumenterad.

Responsive image

Kompletterande med extrakt från pumpakärnor
Pumpakärnor är mycket innehållsrika, och förser kroppen med bl a zink och magnesium. Kärnorna är också rika på E-vitamin, en kraftfull antioxidant. Men det mest intressanta är att vetenskapliga studier, sammanställda av Europeiska Livsmedelsmyndigheten (EFSA), visar att extrakt från pumpakärnor har en mycket positiv effekt på urinblåsan , den kringliggande muskulaturens funktion och även männens prostata. Med andra ord – bidrar till att bibehålla ett bra urinflöde och god funktion hos urinblåsan för såväl män som kvinnor.

Vetenskapligt visad funktion:

• bidrar till att bibehålla ett bra urinflöde och god funktion hos urinblåsan

• både för män och kvinnor

• bidrar även till en hälsosam prostatafunktion hos män

 Nedan hittar du ett axplock av återförsäljare:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2018-06-24
admin

Fenugreek man- Testosteron

 

 

När män blir äldre, avtar kroppens produktion av det manliga hormonet testosteron. Faktum är att takten är relativt hög – från 40 års ålder tappar man 1-2% per år. Det innebär att en 60-åring kan ha förlorat så mycket som 40% av sitt naturliga testosteron.

Påverkar humör, ork och muskler
Effekten av den minskade testosteronproduktionen visar sig på lite olika sätt. Precis som kvinnor kan män drabbas av värmevallningar och svettningar, men ockå känna sig lite ”trögare i tanken” eftersom den kognitiva förmågan minskar. Likaså påverkas både lust och glädje, humöret går ner och sömnen störs. Även muskelproduktionen minskar.

Bockhornsklöverfrö och zink hjälper
Vid vetenskapliga studier har man kunnat visa att extrakt av bockhornsklöverfrö i kombination med zink bidrar till att balansera testosteronnivån hos mannen. Det är ett helt naturligt alternativ som kan hjälpa de ca 40% av mänen som drabbas av ”mannens klimakterium”.

Fenugreek Man med optimerad sammansättning
Fenugreek Man, uppkallade efter det latinska namnet på bockhornsklöverfrö, innehåller ett specialutvecklat extrakt av bockhornsklöverfrö, kompletterat med zink. Zink bidrar till normala testosteronnivåer, medan bockhornsklöver bidrar till utveckling av muskelmassa och normal ämnesomsättning.

 

För mer information klicka här

eller köp den direkt för 289 kr:

Skriv en kommentar:

Text:
Signatur:
73VQ
Kod från Captcha-bild:

Hi. I see that you don't update your website too often. I
know that writing posts is boring and time consuming. But did you
know that there is a tool that allows you to create new articles using existing
content (from article directories or other websites from your niche)?
And it does it very well. The new posts are high quality and pass the copyscape test.
Search in google and try: miftolo's tools
2018-11-02 17:45:32
Feel free to visit my website ... WildaJuicy
2018-05-01

Elexir Pharma- GDPR


Uppdatering av sekretesspolicy

Din sekretess är viktig för oss och vi vill vara transparenta med informationen vi samlar in, hur vi använder den och dina rättigheter att kontrollera den informationen. Därför har vi gjort en del uppdateringar i vår sekretesspolicy.

Vi har gjort de här uppdateringarna för att spegla de höga standarderna som fastställts av dataskyddsförordningen (GDPR) den 25:e maj 2018. 

Ditt förtroende är viktigt för oss och vi vill att du ska känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till oss. Vi respekterar dina personuppgifter. Vi har aldrig och kommer aldrig att sälja dem till tredje part.

För mer information om Elexir Pharmas sekretesspolicy hänvisar vi till våra köpvilkor som du, som vanligt tar del av och samtycker med när du handlar hos oss via elexirpharma.se.

Om du har specifika frågor om eller funderingar kring hur vi använder din information kan du kontakta oss på info[a]elexirpharma,se.

 

2018-04-26
admin

elexir rosenrot- fokus, energi och uthållighet

 

Elexir Rosenrot - fokus, energi och uthållighet

Rosenrot är en nästan mytomspunnen växt. Naturfolken upptäckte dess egenskaper redan för mer än tusen år sedan. Idag har det gjorts mer än 1000 vetenskapliga studier som bekräftar rosenrotens förmåga att hjälpa oss fokusera och öka såväl energinivå som uthållighet.

Komplex av verksamma substanser
Elexir Rosenrot är ett kosttillskott med högkoncentrerat extrakt av rosenrot. Över 140 aktiva beståndsdelar har både egna, goda egenskaper men samverkar också för slutresultatet – ökat fokus, mer energi och bättre uthållighet.

Naturlig adaptogen
Man brukar säga att rosenrot har en adaptogen förmåga. Det betyder att Elexir Rosenrot har naturliga egenskaper som anses stärka vår kropp både mentalt och fysiskt när den utsätts för stress. Detta påverkar både prestationsförmågan och välbefinnandet på ett positivt sätt.

Vetenskapliga slutsatser:
EFSA, den europeiska livsmedelssäkerhetsorganisationen, har gått igenom allt vetesnapligt material kring rosenrot och konstaterar då att det är vetenskapligt klarlagt att rosenrot:
• Kognitiv och mental prestation
• Fysisk arbetsförmåga och kondition
• Bidrar till ökad känsla av välbefinnande

Elexir Rosenrot - med extra mervärde
Med Elexir Rosenrot får du de värdefulla egenskaper som vetenskapen visat att rosenrot ger din kropp. Du får dessutom en daglig dos vitamin B5 som samverkar med rosenroten för att upprätthålla normal mental prestation samt minska trötthet och utmattning. Likaså innehåller Elexir Rosenrot det naturliga, patenterade extraktet Bioperin® som hjälper till att öka bioupptaget, d v s kroppens möjlighet att verkligen tillgodogöra sig rosenrotens eftertraktade egenskaper.

 

Gå till produkt -->

Skriv en kommentar:

Text:
Signatur:
DDWP
Kod från Captcha-bild:

2018-03-27
admin

elexir-ashwagandha-lung-rofylldhet-lust

Ashwagandha är egentligen ingen nyhet, utan har förekommit i 4000 år inom den ayurvediska medicinen och kallas också för ”Indisk ginseng”. Ashwagandha är känt för att kunna påverka livskvaliteten i vår vardag. Främst genom en lugnande och rogivande känsla, vilket skapar bättre förutsättningar för harmoni och glädje.

Minskar stressens negativa sidor

Bakom denna egenskap ligger Ashwagandhans förmåga att hjälpa oss att hantera vardagsstressen. Den motverkar de negativa effekterna av stressen och främjar mental och fysisk balans. Detta tack vare att kroppens produktion av stresshormonet kortisol minskar.


 För att läsa mer och beställa, Klicka här

 

 

Skriv en kommentar:

Text:
Signatur:
4qdCAw
Kod från Captcha-bild:

2017-11-20
Linus Söderqvist

Vi på Elexir Pharma är både stolta och väldigt glada över att Blue Eye kammat hem priset för "Årets Seniorprodukt" under Sveriges största hälsogala "Swedish health awards". Detta är något vi är väldigt stolta över och ännu ett kvitto på Blue Eye's positiva inverkan på synen.

Blue Eye vinnare av årets Seniorprodukt

Bengt tar emot priset Årets seniorprodukt

Bengt Dahlberg- vår eminenta säljare tar emot priset "Årets Seniorprodukt" under  Sveriges största hälsomässa "Allt För Hälsan".

 

Vi på Elexir Pharma vill även skicka ett stort, varmt TACK till er våra besökare och kunder, för fantastiska dagar under Allt för Hälsan.

Elexir Pharma  Under mässan

Skriv en kommentar:

Text:
Signatur:
kQkk7
Kod från Captcha-bild:

2017-11-07
Elexir Pharma

 

 

Elexir Pharma Monter Allt för hälsan

Skriv en kommentar:

Text:
Signatur:
LQM6u
Kod från Captcha-bild:

Torsion bras de quelqu'un est comment poupe votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque set votre manque de sensibilite bat, il pompe le sang a tous egards vos arteres a la vacances de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/comment-trouver-du-cialis-sans-ordonnance/
2018-09-22 01:36:36
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-generique-pas-cher-2/
It's truly very difficult in this active life to listen news on Television, therefore I just use
web for that reason, and get the hottest information.[url=http://www.peposts.com/-Discount-buy-epo_c26.html]buy epo injection[/url]
2018-07-25 05:05:15
Feel free to visit my page [url=http://www.peposts.com/-Discount-buy-epo_c26.html]epo online[/url]
0000-00-00
Fenugreek-man-reglera testosteronnivåerna

 

Testosteronkoncentrationen hos män minskar i en takt på 1-2% per år efter 40 års ålder. Minskningen varierar från individ till individ och beror på förändringar i flödet av manliga könshormon (androgener). En 60-åring kan ha upp till 40% lägre testosteronkoncentration än en 40-åring. Man kan känna sig tröttare, orkar minder och känner mindre lust och glädje.”Grumpy old man”  får ett ansikte…

För individen kan detta ta sig uttryck i form av kognitiv nedgång (man känner sig ”trögare i huvudet”), minskad muskelmassa och viktökning (framförallt av bukfettet). Precis som kvinnor i klimakteriet, kan man uppleva värmevallningar och svettningar, sömnstörningar, nedstämdhet och minskad hårväxt. Studier visar också att en minskad testosteronnivå även påverkar såväl hälsa som relationer.

 

 

 Som kvinnans klimakterium

Testosteron-nivån påverkas alltså av det enkla och naturliga faktum att vi blir äldre. Men även vår livsföring spelar in. Viktökning, t ex genom rubbningar i ämnesomsättningen, och generellt sämre hälsa påverkar testosteronnivån. Inom vetenskapen har man etiketterat minskad testosteronproduktion som den åldrande mannens syndrom (ADS,aging males symptoms) ellerandropaus. D v s mannens motsvarighet till kvinnans klimakterium.

Fenugreek-man-reglerar-testosteronnivåerna

Drabbar 4 av 10

Kombinationen av lågt testosteron och symtom vi beskrivit ovan är fortfarande under vetenskaplig lupp. Vissa studier visar på låg förekomst, medan andra publicerade kliniska studier visar att upp till 39% av alla män över 45 år påverkas påtagligt av minskad testosteronkoncentration.

Växtbaserade alternativ fungerar

Sedan några år tillbaka har man riktat blickarna mot växtbaserade alternativ och ser positiva effekter. Vid studier på ett Trigonella-extrakt kunde man konstatera att det var både säkert och effektivt för att balansera testosteronnivån hos friska individerNedan hittar du ett axplock av återförsäljare: