SENASTE NYTT

2018-06-24
admin

Fenugreek man- Testosteron

 

 

När män blir äldre, avtar kroppens produktion av det manliga hormonet testosteron. Faktum är att takten är relativt hög – från 40 års ålder tappar man 1-2% per år. Det innebär att en 60-åring kan ha förlorat så mycket som 40% av sitt naturliga testosteron.

Påverkar humör, ork och muskler
Effekten av den minskade testosteronproduktionen visar sig på lite olika sätt. Precis som kvinnor kan män drabbas av värmevallningar och svettningar, men ockå känna sig lite ”trögare i tanken” eftersom den kognitiva förmågan minskar. Likaså påverkas både lust och glädje, humöret går ner och sömnen störs. Även muskelproduktionen minskar.

Bockhornsklöverfrö och zink hjälper
Vid vetenskapliga studier har man kunnat visa att extrakt av bockhornsklöverfrö i kombination med zink bidrar till att balansera testosteronnivån hos mannen. Det är ett helt naturligt alternativ som kan hjälpa de ca 40% av mänen som drabbas av ”mannens klimakterium”.

Fenugreek Man med optimerad sammansättning
Fenugreek Man, uppkallade efter det latinska namnet på bockhornsklöverfrö, innehåller ett specialutvecklat extrakt av bockhornsklöverfrö, kompletterat med zink. Zink bidrar till normala testosteronnivåer, medan bockhornsklöver bidrar till utveckling av muskelmassa och normal ämnesomsättning.

 

För mer information klicka här

eller köp den direkt för 289 kr:

Skriv en kommentar:

Text:
Signatur:
cTvT
Kod från Captcha-bild:

2018-05-01

Elexir Pharma- GDPR


Uppdatering av sekretesspolicy

Din sekretess är viktig för oss och vi vill vara transparenta med informationen vi samlar in, hur vi använder den och dina rättigheter att kontrollera den informationen. Därför har vi gjort en del uppdateringar i vår sekretesspolicy.

Vi har gjort de här uppdateringarna för att spegla de höga standarderna som fastställts av dataskyddsförordningen (GDPR) den 25:e maj 2018. 

Ditt förtroende är viktigt för oss och vi vill att du ska känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till oss. Vi respekterar dina personuppgifter. Vi har aldrig och kommer aldrig att sälja dem till tredje part.

För mer information om Elexir Pharmas sekretesspolicy hänvisar vi till våra köpvilkor som du, som vanligt tar del av och samtycker med när du handlar hos oss via elexirpharma.se.

Om du har specifika frågor om eller funderingar kring hur vi använder din information kan du kontakta oss på info[a]elexirpharma,se.

 

2018-04-26
admin

elexir rosenrot- fokus, energi och uthållighet

 

Elexir Rosenrot - fokus, energi och uthållighet

Rosenrot är en nästan mytomspunnen växt. Naturfolken upptäckte dess egenskaper redan för mer än tusen år sedan. Idag har det gjorts mer än 1000 vetenskapliga studier som bekräftar rosenrotens förmåga att hjälpa oss fokusera och öka såväl energinivå som uthållighet.

Komplex av verksamma substanser
Elexir Rosenrot är ett kosttillskott med högkoncentrerat extrakt av rosenrot. Över 140 aktiva beståndsdelar har både egna, goda egenskaper men samverkar också för slutresultatet – ökat fokus, mer energi och bättre uthållighet.

Naturlig adaptogen
Man brukar säga att rosenrot har en adaptogen förmåga. Det betyder att Elexir Rosenrot har naturliga egenskaper som anses stärka vår kropp både mentalt och fysiskt när den utsätts för stress. Detta påverkar både prestationsförmågan och välbefinnandet på ett positivt sätt.

Vetenskapliga slutsatser:
EFSA, den europeiska livsmedelssäkerhetsorganisationen, har gått igenom allt vetesnapligt material kring rosenrot och konstaterar då att det är vetenskapligt klarlagt att rosenrot:
• Kognitiv och mental prestation
• Fysisk arbetsförmåga och kondition
• Bidrar till ökad känsla av välbefinnande

Elexir Rosenrot - med extra mervärde
Med Elexir Rosenrot får du de värdefulla egenskaper som vetenskapen visat att rosenrot ger din kropp. Du får dessutom en daglig dos vitamin B5 som samverkar med rosenroten för att upprätthålla normal mental prestation samt minska trötthet och utmattning. Likaså innehåller Elexir Rosenrot det naturliga, patenterade extraktet Bioperin® som hjälper till att öka bioupptaget, d v s kroppens möjlighet att verkligen tillgodogöra sig rosenrotens eftertraktade egenskaper.

 

Gå till produkt -->

Skriv en kommentar:

Text:
Signatur:
cEPnB
Kod från Captcha-bild:

2018-03-27
admin

elexir-ashwagandha-lung-rofylldhet-lust

Ashwagandha är egentligen ingen nyhet, utan har förekommit i 4000 år inom den ayurvediska medicinen och kallas också för ”Indisk ginseng”. Ashwagandha är känt för att kunna påverka livskvaliteten i vår vardag. Främst genom en lugnande och rogivande känsla, vilket skapar bättre förutsättningar för harmoni och glädje.

Minskar stressens negativa sidor

Bakom denna egenskap ligger Ashwagandhans förmåga att hjälpa oss att hantera vardagsstressen. Den motverkar de negativa effekterna av stressen och främjar mental och fysisk balans. Detta tack vare att kroppens produktion av stresshormonet kortisol minskar.


 För att läsa mer och beställa, Klicka här

 

 

Skriv en kommentar:

Text:
Signatur:
4W7F3
Kod från Captcha-bild:

2017-11-20
Linus Söderqvist

Vi på Elexir Pharma är både stolta och väldigt glada över att Blue Eye kammat hem priset för "Årets Seniorprodukt" under Sveriges största hälsogala "Swedish health awards". Detta är något vi är väldigt stolta över och ännu ett kvitto på Blue Eye's positiva inverkan på synen.

Blue Eye vinnare av årets Seniorprodukt

Bengt tar emot priset Årets seniorprodukt

Bengt Dahlberg- vår eminenta säljare tar emot priset "Årets Seniorprodukt" under  Sveriges största hälsomässa "Allt För Hälsan".

 

Vi på Elexir Pharma vill även skicka ett stort, varmt TACK till er våra besökare och kunder, för fantastiska dagar under Allt för Hälsan.

Elexir Pharma  Under mässan

Skriv en kommentar:

Text:
Signatur:
UKVv8v
Kod från Captcha-bild:

2017-11-07
Elexir Pharma

 

 

Elexir Pharma Monter Allt för hälsan

Skriv en kommentar:

Text:
Signatur:
4mWXA
Kod från Captcha-bild:

It's truly very difficult in this active life to listen news on Television, therefore I just use
web for that reason, and get the hottest information.[url=http://www.peposts.com/-Discount-buy-epo_c26.html]buy epo injection[/url]
2018-07-25 05:05:15
Feel free to visit my page [url=http://www.peposts.com/-Discount-buy-epo_c26.html]epo online[/url]