2018-04-26
admin

elexir rosenrot- fokus, energi och uthållighet

 

Elexir Rosenrot - fokus, energi och uthållighet

Rosenrot är en nästan mytomspunnen växt. Naturfolken upptäckte dess egenskaper redan för mer än tusen år sedan. Idag har det gjorts mer än 1000 vetenskapliga studier som bekräftar rosenrotens förmåga att hjälpa oss fokusera och öka såväl energinivå som uthållighet.

Komplex av verksamma substanser
Elexir Rosenrot är ett kosttillskott med högkoncentrerat extrakt av rosenrot. Över 140 aktiva beståndsdelar har både egna, goda egenskaper men samverkar också för slutresultatet – ökat fokus, mer energi och bättre uthållighet.

Naturlig adaptogen
Man brukar säga att rosenrot har en adaptogen förmåga. Det betyder att Elexir Rosenrot har naturliga egenskaper som anses stärka vår kropp både mentalt och fysiskt när den utsätts för stress. Detta påverkar både prestationsförmågan och välbefinnandet på ett positivt sätt.

Vetenskapliga slutsatser:
EFSA, den europeiska livsmedelssäkerhetsorganisationen, har gått igenom allt vetesnapligt material kring rosenrot och konstaterar då att det är vetenskapligt klarlagt att rosenrot:
• Kognitiv och mental prestation
• Fysisk arbetsförmåga och kondition
• Bidrar till ökad känsla av välbefinnande

Elexir Rosenrot - med extra mervärde
Med Elexir Rosenrot får du de värdefulla egenskaper som vetenskapen visat att rosenrot ger din kropp. Du får dessutom en daglig dos vitamin B5 som samverkar med rosenroten för att upprätthålla normal mental prestation samt minska trötthet och utmattning. Likaså innehåller Elexir Rosenrot det naturliga, patenterade extraktet Bioperin® som hjälper till att öka bioupptaget, d v s kroppens möjlighet att verkligen tillgodogöra sig rosenrotens eftertraktade egenskaper.

 

Gå till produkt -->

Skriv en kommentar:

Text:
Signatur:
n2tSp4
Kod från Captcha-bild: