OM ELEXIR PHARMA

Grundades av Jimmy Månsson, tidigare verksam inom hälsobranschen med bl.a. egna hälsobutiker i Stockholm, Sverige. Jimmy, som saknade unika kosttillskott, bestämde sig för att själv börja produktutveckla med drömmen om att kunna erbjuda naturliga produkter för bättre hälsa. Elexir Pharma bildades år 2000.

Vi erbjuder äkta naturliga egenvårdsprodukter med ingredienser som har positiv effekt på hälsan, visad genom vetenskapliga studier eller beprövad erfarenhet. Vi arbetar idag i ett nätverk av specialister med bakgrund från såväl traditionell medicin som alternativa behandlingsformer.>> Möt oss på Elexir Pharma

Här sitter vi


Sankt Erikspalatset uppfördes åren 1907 till 1910. Byggnaden är 58 meter hög och var mellan 1909 och 1924 Sveriges högsta husbyggnad.

UTVECKLINGSPROCESS

Vi jobbar aktivt och kontinuerligt med produktutveckling. Samtliga våra produkter tillverkas av förstklassiga råvaror i Norge och i Danmark, under stränga kvalitetskrav och kontroller. Produkterna lagras i sterila utrymmen vid vårt centrallager och distribueras därifrån direkt till våra återförsäljare runt om i Norden.

RESEARCH


Analyserar både nationellt och internationellt för att se vilka råvaror och sammansättningar som tillsammans kan skapa en kvalitativ och konkurenskraftig produkt för den nordiska marknaden.

UTVECKLING


I utvecklingstadiet påbörjas sammansättningen av råvarorna. Produktutvecklaren sammarbetar med experter inom området och tar fram en formula som sedemera utmynnar i en färdig produkt

DESIGN


Designen på produkterna är genomgående för produktserien och kommunicerar en enhetlighet och god kvalité. med råvaror av högsta klass.

LEVERANS


Produktutvecklingen tar i snitt 3-6 månader. Produkterna levereras med en 96% leveranssäkerhet och slutkonsument har produkten i sin brevlåda inom 3 dagar från beställning

KONCEPT

Vårt mål är att alltid sträva efter miljövänlig produktion, ekologiska ingredienser och högsta möjliga säkerhet. Under produktionen sker kontinuerliga kontroller från råvara till slutkonsument.

EKOLOGI


Vi strävar alltid efter förstklassiga råvaror av högsta möjliga kvalité

KVALITÉ


Under produktionen sker kontinuerliga kontroller hela vägen från råvara till slutkonsument.

DOKUMENTATION


Vi utvecklar kosttillskott som har god effekt, visad genom vetenskapliga studier eller beprövad erfarenhet.