•  
  • Deklaration K2+D3
Hem » Våra kosttillskott » Produkt

Elexir K2+D3-vitamin

 
60 kapslar | innehåller naturligt K2- och D3-vitamin, skonsamt utvunnet ur naturliga källor, i en bas av kokosolja för ökat upptag.
 
 

SNABBFAKTA

DOSERING

  • Dosering: 1 kapsel dagligen i samband med måltid. Rekommenderat intag bör ej överskridas.

INNEHÅLLER

  • Innehåll/antal: 60 kapslar

NETTOVIKT

  • Nettovikt: 29 gram

PRODUKTBESKRIVNING

Elexir K2+D3-vitamin

Vitamin K bidrar till  normal blodkoagulation och bidrar till att bibehålla normal benstomme.

Mena Q7 är en naturlig form av vitamin K2 som bidrar till en normal blodkoagulation samt till en frisk och stark benstomme. Vid en låg nivå av vitamin K2 i kroppen riskerar det kalcium som finns i blodet att ansamlas i blodkärlen och på sikt leda till åderförkalkning.

När vitamin K2 finns närvarande förhindras däremot kalciumansamlingar i blodkärlen samtidigt som kalcium istället får hjälp att binda till benmassan i skelettet. Även vitamin D3 behövs för att kalcium ska kunna tillgodogöras av skelettet och vitamin D3 bidrar också till kroppens normala immunförsvar samt till en normal muskelfunktion. Då både vitamin K2 och vitamin D3 är fettlösliga vitaminer kan en bas av kokosolja bidra till bästa möjliga upptag i kroppen.

Vitamin K bidrar till att upprätthålla en normal benstomme och normal blodkoagulering.

Vitamin D bidrar till normalt upptag/utnyttjande av kalcium och fosfor. Dessutom bidrar det till normal benstomme, tänder och en normal kalciumnivå i blodet.

 

Personer som använder blodförtunnande läkemedel skall konsultera en läkare före användning av K2 Vitamin.

Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost utan bör kombineras med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

 

 

Produktblad mm.

Dokument (0)

Flik2

BETYGSÄTT Elexir K2+D3-vitamin

Lämna ett omdöme

zmeK
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)