Arbetsmiljö

Vi på Elexir Pharma vill att våra medarbetare ska trivas på jobbet och vi har därför satsat mycket på arbetsmiljö och förmåner. Vi sitter i stora, fräscha, luftiga lokaler i vacker miljö i Alvik Strand precis vid vattnet.

Varje tisdag bjuder företaget alla anställda på en gemensam frukost där vi har chans att sitta ner tillsammans. Alla anställa får varsitt årskort på Sats så att vi varje onsdag kan gå och träna tillsammans på arbetstid. Flexibla arbetstider och möjlighet till att arbeta hemifrån är en självklarhet. ”Work-life-balance” är jätteviktigt och vi vill att alla ska få ihop vardagspusslet utan stress. Vi har ett vilorum dit man kan gå och ta en lugn stund när man behöver. Vi har också ett biljardbord samt pingisbord om man vill ta en aktiv paus ibland.

För att underlätta vid möten på annan plats har vi köpt in Rawbike elcykel till kontoret som man kan använda istället för att ta bil eller åka kommunalt. Detta är till hjälp för våra anställda och ett mer miljövänligt transportmedel.