Vårt kosttillskott Wo-Ho!

Wo-Ho! lanserades 1 juli 2019 och den hade i syfte att hjälpa kvinnor med sina PMS-besvär som bland annat humörsvängningar, nedstämdhet och ångest. Vi visste att Wo-Ho! hade de komponenter som krävdes för att normalisera de kvinnliga hormonerna på ett positivt sätt.

WOW - vilken fin respons vi har fått! Kommentarer som ”Bästa som finns🙏🏼” och ”Såå bra 😍” bara strömmade in, både på sociala medier och även via mail samt andra kanaler. Att Wo-Ho! redan har hunnit hjälpa så många kvinnor att lindra, och i vissa fall, helt bli av med sina PMS-besvär är såklart väldigt roligt - och precis vad vi hoppats på! 

Marknadsaktiviteter

För att få ut budskapet om Wo-Ho! och dess egenskaper, har vi både tagit hjälp av influencers som själva visat intresse för produkten, men även jobbat hårt i våra egna kanaler. För oss är det viktigt att få riktiga reaktioner från kvinnor som testat produkten, så vi lät de influencers som var intresserade - testa produkten i minst 12 veckor innan lanseringen. Detta för att få en genuin reaktion som sedan blev vårt budskap utåt. Reaktionerna från dessa kvinnor var mycket positiv och dom alla kände en markant skillnad sedan tidigare. Detta gjorde oss väldigt glada och stolta! 

Vi fortsatte och valde att anordna en tävling med 9 influencers i mitten på oktober, där en lycklig vinnare i varje tävling vann en årsförbrukning av Wo-Ho! Tävlingarna fick snabbt fart och många förväntansfulla kvinnor valde att delta i tävlingen i hopp om att vinna. 9 vinnare valdes ut och dom alla har nu varsin årsförbrukning till godo. Vi väntar med spänning på reaktion ifrån dessa! 

 

 

Jeanette-woho

Frågor och svar

Med en ny produkt medföljer självklart även frågor och funderingar – dom svarar vi mer än gärna på. Här är några exempel på frågor vi fått hittills.

Kan Wo-Ho! användas i kombination med hormonspiral?

Det vi har sett i litteraturen om örter, så är det främst Johannesört som kan påverka hormonspiralen genom ökad nedbrytning av de kvinnliga hormonerna i levern. Det har skett främst med p-piller och därmed östrogen. Johannesört ökar effekten av visa leverenzymer, som bryter ner bland annat gestagen och östrogen. Det har förekommit någon oönskad graviditet vid intag av Johannesört i samband med p-piller. Det vi har kommit fram till vid genomgång av innehållet i WO-HO! i kombination med hormonspiral är att jamsroten möjligen kan ge en viss påverkan på leverenzymerna. Men det påverkar inte leverfunktionen som med Johannesört. Man kan därför testa WO-HO! utan någon förhöjd risk att bli gravid i förhållande till det som är normalt med en hormonspiral. Hormonspiral är inte 100% säker, utan det anses 99,8%.

Kan man använda Wo-Ho! i kombination med amning?

Wo-ho! innehåller jamsrot och än så länge finns det för lite data kring jamsrot och amning för att vi kan rekommendera Wo-ho! till ammande kvinnor.

Kan man använda Wo-Ho! om man försöker bli gravid?

Det korta svaret på den frågan är: Ja!
Vi har inte hittat någon komponent i produkten som ska göra det svårare för den som vill bli gravid. När du däremot är gravid så hänvisar vi till ovanstående svar, angående Wo-Ho! och graviditet.

lov_woho

Tack för all fin respons!

Effekterna av Wo-Ho! fortsätter att hjälpa fler kvinnor varje dag och vi har även fått meddelande från kunder som precis börjat eller precis fått hem sin leverans som lyder: ” Precis köpt 👍 Ska bli spännande att prova!”, ” Har precis köpt hem 🙌💖”, ”Började igår🙌” och ”Kört nu i två månader och märker skillnad. Inte 100% botad men det gör skillnad. Fick ny leverans igår 👍🏼🌸👍🏼” Tack för alla fina ord och reaktioner hittills – vi uppskattar det verkligen!

Friendly reminder - Kosttillskott ersätter inte en varierad kost utan bör kombineras med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.

Är du nyfiken på att läsa mer om Wo-Ho! och dess egenskaper -> https://www.elexirpharma.se/woho/

 

Kram!

Relaterade artiklar