TACK FÖR I ÅR!

När vi blickar tillbaka kan vi se hur mycket vi hunnit åstadkomma på bara ett år. Hela 8 nya produkter har tagits fram, vi har även utökat vår personalstyrka och stämningen på kontoret är av högsta kvalitet – precis som våra produkter.
Nedan kan du se mer exakt vilka produkter som växt fram och lanserats under 2019. Enjoy!

SOLA

I februari lanserade vi SOLA. SOLA innehåller extraktet Caro-10™, ett karotenoidkomplex som bidrar till en fräsch och solbrun hudton. Varje dagsdos ger hela 30 mg betakaroten. Kompletterad med bl.a. koppar som bidrar till hudens normala pigmentering och därmed förbereder huden för dagarna i solen. Selen, zink och vitamin E skyddar cellerna mot oxidativ stress, t ex i samband med solning. SOLA är även vegansk.

 

 

kollagen typ i ii iii, q10, b12 vegan, d3 vegan samt Wo-Ho!


I mars slog vi på stort och lanserade hela 4 produkter – Kollagen på kapsel, Q10, B12 vegan samt D3 vegan! Alla dessa produkter ingår i vår gröna serie. Du kan läsa mer om produkterna på vår hemsida under respektive produkt! 

Wo-Ho!

Mitt i sommaren, i juli, kände vi att det var hög tid för vår Wo-Ho! att kliva ut i rampljuset.
Wo-Ho! är sammansatt för att skapa hormonell balans, reglera den hormonella aktiviteten, skapa välbefinnande under menstruation samt balansera humöret. Innehåller salvia som stöder kvinnans hormonella balans och ger stöd för välbefinnande under menstruationsperioden. Jamsrot bidrar till ett lugnt och komfortabelt klimakterium med balanserat humör. Vitamin B6 bidrar till att reglera den hormonella aktiviteten och minska trötthet och utmattning.

 

Sola- Betakaroten

teston man balans och kollagenpulver


I augusti var vi sedan redo att presentera vår Teston Man balans som genom sin sammansättning balanseras och stöds manliga funktioner såsom testosteronnivå, fysisk och mental närvaro, muskelfunktion, energiomsättning och proteinsammansättning.

Elexir kollagenpulver

Lite in på hösten, närmare bestämt i september, lanserade vi vårt kollagenpulver. Ett lättlösligt pulver av 100% ren kollagen som är framtaget av fisk från kontrollerat, ansvarsfullt fiske. Nu har vi både kollagen på kapsel och i pulverform i vårt sortiment.

Kollagen-kapsel

Vi fyller 20 år!

År 2020 kommer bli ett speciellt år för oss på Elexir Pharma – vi fyller nämligen 20 år! Det är stort! Vi kommer såklart att fira detta på alla plan! Ni kan förvänta er en hel del under 2020, så stay tuuuuned! 😉

 

Vi vill även passa på att önska er alla en God Jul och ett Gott Nytt År - Vi ses 2020!

Kram!