PMS-semlan - en konversationsstartare om PMS

För att belysa kvinnors ständiga kamp med PMS och andra hormonella obalanser skapade vi på Elexir Pharma PMS-semlan! Ett perfekt sätt att skapa samtal kring ett så viktigt och allt för sällan belyst ämne som så många kvinnor lider av. Statistik visar att upp till 75% av kvinnor i fertil ålder lider av PMS vilket tyder på ett stort behov av att lyfta detta samtalsämne!  

Initiativet drivs av Elexir Pharma i samarbete med influencern Alexandra Nilsson, Fabrique Stenugnsbageri och PMS-förbundet. PMS-semlan är helt unik med formen av en livmoder i elegant förpackning. Den är specialtillverkad enbart för detta speciella tillfälle och kommer säljas exklusivt på Fabrique Nybrogatan under Fettisdagen den 16e februari där överskottet går direkt till PMS-förbundet. 

Semlan skickas också ut till utvalda personer som får den via bud tillsammans med kosttillskottet Wo-Ho med syfte att vi alla tillsammans kan lyfta ämnet PMS och skapa ett surr som består länge framöver. 

Meds live-shopping med Alexandra nilsson

Allt kommer att kulminera i en live-shopping på Meds Instagram tillsammans med Alexandra Nilsson som själv lider av PMS och som gärna vill vara med och belysa detta ämne. Live-shoppingen startar kl 19.00 på fettisdagen den 16e februari.  

Wo-Ho står i fokus tillsammans med semlan. Wo-Ho är framtagen för kvinnor med fokus på hormonell balans. Den innehåller en kombination av gurkörtsolja rik på fettsyran GLA, jamsrot, salvia, vitamin B6, vitamin E och biotin. Wo-Ho har funnits på marknaden snart ett år och har blivit en riktig dundersuccé! Så många kvinnor får hjälp med sin hormonella obalans tack vare Wo-Ho och responsen har varit otroligt positiv!  

Wo-Ho på stockholms gator

I samband med detta initiativ kommer Stockholm innerstad dessutom prydas av affischer med Wo-Ho för att synas både ute bland folk och på digitala plattformar.