Me-No! menopause balance

Me-No! är en efterlängtad nyhet för alla kvinnor där ute som upplever besvärande symptom i samband med klimakteriet. Me-No! är ett kosttillskott med en unik sammansättning för hormonell balans och välmående. Kombinationen består av ekologisk gurkörtsolja, rödklöver, jamsrot och vitamin B6. Gurkörtsolja är en vegetabilisk olja naturligt rik på fettsyran GLA (gamma-linolensyra) som enligt studier visar många hälsosamma fördelar. GLA finner man ofta i tillskott utvecklade för att stötta hormonell obalans av olika slag som exempelvis PMS, akne och klimakterium. Rödklöver är en traditionell läkeväxt som använts sedan lång tid tillbaka. Rödklöver växer vilt på ängar över hela Sverige. Den anses stärkande för framför allt kvinnor då den innehåller växthormoner som liknar hormonet östrogen. Rödklöver hjälper till att bibehålla ett lugnt och bekvämt klimakterium samt hjälper kvinnor att hantera kännetecknen i samband med klimakteriet, såsom värmevallningar, svettningar, rastlöshet och irritabilitet. 

Jamsrot är en rot känd för sin förmåga att lindra klimakteriebesvär. Den har, precis som rödklöver, en långvarig historia som medicinalväxt. Den växer dock inte i Sverige som rödklövern, utan finns främst i tropiska, varma länder i afrika, Asien, Latinamerika och Oceanien. Jamsrotens rötter och knölar har visat sig innehålla ett ämne som kallas diosgenin vilket fångade vetenskapmännens intresse under 1940-talet. Efter noga studerande har man kommit fram till att jamsrot bidrar till ett lugnt och komfortabelt klimakterium med fokus på att lindra rastlöshet och irritation.

Me-No! är kompletterad med vitamin B6 som bidrar till att reglera den hormonella aktiviteten. B6 bidrar även till att bibehålla normal psykologisk funktion, normal energiomsättning samt till att minska trötthet och utmattning.

Lansering tillsammans med sofia wistam

Vi är så glada att få möjligheten att lansera Me-No! tillsammans med folkkära Sofia Wistam! Sofia har precis börjat få klimakteriesymptom som vallningar och humörsvängningar så detta samarbete kunde inte kommit mer lägligt. Me-No! har en unik kombination av väldokumenterade ingredienser utvalda av våra experter på Elexir Pharma. Me-No! är utvecklad för kvinnor i övergångsåldern.