Younique - amazing skin

Äntligen har vårt senaste tillskott i Elexir-familjen anlänt! Vi har arbetat med Younique ett års tid för att få den helt perfekt, så vi är väldigt glada att få presentera en riktig premiumprodukt inom kategorin skönhet inifrån. Kombinationen av kollagen, MSM, hyaluronsyra och kisel är väl genomtänkt i noggrant avvägda doser för maximal effekt! 

DOKUMENTERADE INGREDIENSER FÖR HUDEN

Younique består av 4 exklusiva ingredienser för huden. Det är en helt unik kombination där du slipper köpa flera olika tillskott för din hud, här får du allt i ett! 

Kollagen: Vi har valt kollagen från varumärket Verisol® med klinisk dokumenterad effekt att öka hudens fasthet och jämna ut rynkor. Verisol® kollagenpeptider är hydrolyserade vilket innebär att de är nedbrutna i kortare segment för att göra det lätt för kroppen att ta upp. Varje portionspåse innehåller 2,5 gram kollagen som är den dos som visat effekt i studier. Verisol® kollagen har bovint ursprung.

MSM: MSM står för metylsulfonylmetan och är en naturlig organisk källa till svavel. Svavel finns i stora mängder i hela kroppen med stor koncentration i huden men även i hår och naglar. Younique innehåller OptiMSM® som är en ultradestillerad MSM av renaste kvalitet. OptiMSM® har dokumenterad effekt och gör huden slätare och ger den mer lyster!

Hyaluronsyra: Hyaluronsyra är egentligen ingen syra som namnet antyder utan en sockermolekyl som finns rikligt i huden. Hyaluronsyra har otroligt fuktbindande egenskaper och kan binda fukt upp till 1000 gånger sin egen vikt! Kroppens egen produktion sjunker med stigande ålder och därför kan det finnas fördelar med att tillföra lite extra. 

Kisel: Kisel är ett spårämne och finns naturligt i kroppen. Kisel är en byggsten i kollagen och har på så sätt en viktig funktion för hudens uppbyggnad. Younique innehåller naturligt kisel från bambuextrakt. 

My alt text

STOR LANSERING TILLSAMMANS MED AMANDA SCHULMAN!

För att fira lanseringen av Younique introducerade vi den på marknaden tillsammans med härliga Amanda Schulman! Amanda är både entreprenör och skönhetsikon som vi är jätteglada över att få samarbeta med. Den lanserades exklusivt på Apohem men kommer finnas tillgänglig hos alla stora återförsäljare inom kort. :) Gör som Amanda - testa Younique redan idag!

 

My alt text