NYTT ÅR - NY ENERGI! article image

NYTT ÅR - NY ENERGI!

Välkommen till ett nytt år! Ett helt oskrivet kapitel väntar på att bli skrivet, så spännande! Så hur kan du starta detta nya året på bästa sätt? Här är några inspirerande tankar för att ge dig en stark början på nya året:

  1. Reflektera över året som gått med tacksamhet: Ta en stund för att reflektera över det gångna året med tacksamhet och fundera över om du fått några nya lärdomar att ta med dig framåt. Kom ihåg att varje upplevelse har gjort dig starkare.
  2. Sätt klara och realistiska mål: Mål ger riktning och ökar chanserna att det blir som du vill. Sätt tydliga, mätbara och realistiska mål som utmanar dig att växa och sträva mot att utvecklas. Dela upp dina mål i mindre delmål för att göra dem mer hanterbara och öka chansen att nå dem.
  3. Skapa ett positivt mindset: Ditt sinne är kraftfullt och kan forma din verklighet. Fokusera på det positiva, utmana negativa tankemönster och omge dig med inspirerande människor.
  4. Följa dina passioner: Detta är ditt år att följa dina passioner och göra det som verkligen får ditt hjärta att slå snabbare. Oavsett om det är att lära dig något nytt, resa, starta ett projekt eller utvecklas personligen, följ dina passioner och lyssna på din magkänsla!
  5. Prioritera hälsa och välbefinnande: Hälsa är en grundläggande byggsten för att må bra, både fysiskt och psykiskt. Ta hand om din fysiska och mentala hälsa genom att äta näringsrik mat, träna regelbundet och ta tid för avkoppling och återhämtning.
  6. Skapa en meningsfull rutin: Planera dina dagar med balans mellan arbete, vila och fritidsaktiviteter för att skapa en hållbar och givande livsstil.
  7. Omgiv dig med positiva människor: Ditt sociala nätverk påverkar din energi och motivation. Omge dig med människor som stödjer och inspirerar dig och se upp för energitjuvar.

Vi vill så klart även skicka med dig lite tips och inspiration kring hälsa och kosttillskott. Inför ett nytt år brukar man känna stor pepp och motivation till att leva mer hälsosamt med näringsrik mat och regelbunden motion. Något vi så klart vill uppmuntra till och bidra med tips och inspiration!

Tips på produkter för immunförsvaret

D3-vitamin: D-vitamin är ett vitamin som många behöver lite extra av nu under vinterhalvåret. Vi har ett brett utbud av D-vitaminer i olika styrkor och även med vegansk formula.

C-vitamin: C-vitamin är ju både ett vitamin men även en antioxidant och verkar för immunförsvarets funktion. Vi har två C-vitamin komplex på 500 mg och 1000 mg, se vilken som passar dig bäst.

Zink: Zink är ett mineral som verkar på bred front i kroppen. En av zinks viktigaste uppgifter är att bidra till immunförsvarets funktion.

Tips på produkter med fokus på muskler och leder för dig som tränar

Magnesium: Magnesium är ett mineral med många funktioner varav muskelfunktion är en av dem. Magnesium minskar dessutom trötthet och utmattning.

Kollagen: Kollagen är ett kroppseget ämne som finns rikligt i leder men även i muskler. Vi har flera kollagenalternativ i form av tabletter, marint pulver och bovint pulver.

Omega-3: Omega-3 från fiskolja är en grupp fleromättade fettsyror som kroppen inte kan producera själv och som har många viktiga funktioner. Vi har även en vegansk Omega-3 från odlade alger.

Tips på basprodukter som passar de allra flesta:

D3-vitamin: D-vitamin får vi från solen under sommaren, under höst och vinter kan kosttillskott vara ett komplement till kosten för att säkerställa kroppens behov. Klicka här för att se hela vårt sortiment av D-vitaminer.

Magnesium: Magnesium är ett uppskattat mineral för muskler och energi. Vi har Magnesium 375 mg, Magnesium 250 mg och även en Magnesium Tuggtablett med lime och citronsmak!

Omega-3: Omega-3 är viktiga fettsyror för bland annat hjärta, hjärna och synförmåga. Den primära källan till omega-3 är fisk eller fiskolja men det finns även i alger för den som söker ett veganskt alternativ. Vårt utbud av Omega-3 består av Omega-3 forte, Purefish och Omega-3 Vegan.

Multi Man och Multi Kvinna: Multivitaminer med över 30 ämnen anpassade för män och kvinnor. Två av marknadens mest kompletta produkter med vitaminer, mineraler, örter, mjölksyrabakterier och matsmältningsenzymer!