Mina brister article image

Mina brister

Hej, Mithanja! Hur mår du?
Hej! Jag mår väldigt bra! Humöret går ju spikrakt uppåt i takt med att temperaturen i luften gör det.

Berätta lite om dig själv och dina brister.
Jag är en riktig stök-Maja! Jag har för många tankar och ideér i huvudet samtidigt. Det gör att jag aldrig avslutar projekt innan jag går vidare på nästa. Tyvärr är det hemmet som tar mest stryk av detta, eftersom hushållssysslor hamnar längst ner på priolistan. Problemet är att min hjärna funkar som absolut bäst när jag har det städat runt mig. Så det blir ett rejält moment 22.

När och var mår du som bäst? Som sämst?
Jag mår som bäst när jag får chans att återhämta mig och samla krafter ensam. Det gör jag antingen på gymmet eller hemma i min säng med något gott att äta och en bra film. Man kanske inte kan tro att jag har en introvert sida. Men det har jag. Me-time är det viktigaste för mig. Utöver det älskar jag att tillbringa tid med vänner och familj. Jag mår som sämst när jag är stressad. Så det försöker jag undvika.

Du brukar prata om att ”Styrka comes in all shapes and sizes”? Vad betyder träning för dig?
Träning har sett väldigt olika ut för mig genom åren. Och har definitivt inte alltid varit kopplat till välmående. Förr hade jag en ganska destruktiv syn på både träning och kost. Men min relation till träning ändrades när jag började utföra den. För min kropp förtjänade och mådde bra utav det. Inte för att bestraffa den.