hero image
Du kanske är ung och nyfiken. Mamma mitt i livet. Eller äldre och njuter av livets efterrätt. Du kan vara kort. Du kan vara lång. Stor, liten eller mitt emellan. Ingen är den andra lik. Och det är våra olikheter som gör oss mänskliga och unika. Men även om vi är olika och befinner oss i varierande stadier i livet eller har skilda fysiska förutsättningar är vi många som känner igen oss i de jobbiga känslor som kan komma med ett underliv i obalans.

Bristbikten - Vagina edition

Bristbikten - Vagina edition

Natten efter vi kom hem efter förlossningen med vårat andra barn stod jag i köket och vaggade den nyfödda som skrek. Samtidigt vaknade vår 2-åring och bestämt bara ville bara ha sin mamma. Mitt i allt kaos känner jag att det rinner varmt längs benen och inser att jag kan inte sluta kissa på mig själv. Mitt knip är helt ur funktion. ‼️ Där står jag, och kissar på mig själv mitt på köksgolvet med hela familjen som står och tittar på. 👀 Knipet och ”att kunna hålla sig” kom tillbaka några dagar senare men hade iaf jag aldrig tidigare hört om" 🤭
Frida
Jag kan ibland känna mig som en häxa innan mensen kommer, sen gör det ju inte det direkt enklare när det känns som att vulvan tar stryk när den väl kommer..är också hypokondriker :(
Ellen, 29
En gång hittade jag TRE tamponger instoppade när jag trodde det var dags att byta, blev livrädd! dels för hur farligt det kan bli och hur min glömska ofta slår till..
Klara 33
Fastän det känns ”accepterat” i mitt kompisgäng att snacka om kropp och knopp så tycker jag det är skitjobbigt att prata om min egen. Kan inte ens gå en dag utan att reflektera kring ”fel” om min egen. Vill också kunna vara öppen om brister!
Sofia 37
När jag var ung pratade man inte om kvinnohälsa på det sätt som görs idag, i synnerhet inte vår vagina. Under pågående klimakteriebesvär så hade jag önskat att våga dela det.
Mia 49
Jag älskar min kropp! Och jag älskar att vara kvinna och ha en vagina! Är det konstigt?
Siri 29
Anonymsplit-banner image
Anonym
Natten efter vi kom hem efter förlossningen med vårat andra barn stod jag i köket och vaggade den nyfödda som skrek. Samtidigt vaknade vår 2-åring och bestämt bara ville bara ha sin mamma. Mitt i allt kaos känner jag att det rinner varmt längs benen och inser att jag kan inte sluta kissa på mig själv. Mitt knip är helt ur funktion. ‼️ Där står jag, och kissar på mig själv mitt på köksgolvet med hela familjen som står och tittar på.
Frida
PH balansen i fiffi efter att man fött barn är ingen som talar om. Den har varit waaaay off från och till. Jag har bara fått höra att man får acceptera det tillsammans med allt annat som kommer med graviditet och barnafödande.
Anonym 32
Jag problem där nere med fiffilina och stoppade upp en vaginaltablett och tänkte inte mer på det. 1 dag senare ska jag ha sex med min pojkvän och tabletten har inte lösts upp ordentligt än!!!!!!!! Så han får liksom vit gegga över hela sig 😭😭😭
Petronella 25
Min menskopp tappade suget och ramlade ut. Tack för trosor! Jag har använt amningskupor som binder några gånger också.
Millie 31
Just innan en tävling i Robinson fick jag mens och produktionen hade inga tamponger så jag fick en binda stor som en blöja att tävla i! Jag kom två i pusseltävlingen och kommer alltid undra hur det hade gått om jag hade kunnat springa lite mindre bredbent.
Christina 36
Jag och min pojkvän hade varit tillsammans i några månader då jag ska sätta i en spiral. Min pojkvän ville följa med, men inte trodde jag att han skulle följa med in till patientrummet och sitta med barnmorskan när hon rotade runt i mina nedre regioner. Vi är fortfarande tillsammans, men nästa gång kommer jag gå själv när de är dags att ta ut spiralen.
Sofie 29
En gång glömde jag att jag hade satt in en tampong. Sen betedde jag mig som vanligt under mina mensdagar och satte in och ut tamponger men den första låg liksom kvar? Hela tiden??
Hedvig 26
En gång glömde jag att jag hade satt in en tampong. Sen betedde jag mig som vanligt under mina mensdagar och satte in och ut tamponger men den första låg liksom kvar? Hela tiden??
Hedvig 26
När jag fick mitt första barn förstod jag att det skulle innebära en stor förändring. Själva barnet vande jag mig snabbt vid men jag är fortfarande i absolut chock över att jag behövde slänga hela min trosgarderob till förmån för stadiga Sloggi Maxi efter att alltihop antagit en helt ny form.
Mormorstrosan
Jag är livrädd för att yoga i grupp för min vagina suger in SÅ mycket luft när jag gör vissa övningar, och sen så ska då luften ut igen i nästa övning…
Musprutt 4-ever
Man kände sig inte jätteläcker när man åkte till gynakuten med en kille man dejtat fyra gånger för att, liggandes i gynstolen och hållandes hans hand, få höra att man har både herpes, urinvägsinfektion och bakteriell vaginos. Det blev ingen femte dejt.
Maja 30
Min snippa började skava efter jag fött barn. När jag till slut gick till läkaren var det ett litet framfall 😩 Kände mig som 80 år och redo för graven.
Sofie 46
Anonymsplit-banner image
Anonym
mIN CONFESSION
pETER